Administratie

drent & bosker

check iconAandacht check iconBetrokkenheid check iconCorrectheid

Alles onder administratie

Administratie

Jaarrekening

Interim werkzaamheden

Bel mij terug


Administratie verwerken

Het verwerken van je complete administratie kun je aan ons uitbesteden. Wij maken hiervoor voornamelijk gebruik van het programma van Exact,
maar we maken ook gebruik van Yuki, Snelstart en I-Simpel.
Uiteraard kun je zelf ook de administratie verwerken. Dit kan in uw eigen pakket, maar ook online onder begeleiding van ons in een van de eerder genoemde boekhoudpakketten.

Een goede administratie is de financiële basis voor iedere ondernemer. Drent en Bosker is
gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte en altijd accurate administratie.

Volledig uitbesteden

Als u als ondernemer geen tijd of zin hebt om uw eigen administratie te voeren, dan kunt u dit geheel aan ons uitbesteden. Wij werken met Exact Online zodat u altijd en overal inzicht heeft in uw administratie. U kunt ons alle bonnen en facturen per post of digitaal toesturen, we kunnen de (bank)bestanden digitaal inlezen of we komen bij u op kantoor langs om daar uw administratie bij te werken. De keuze is aan u!

Zelf uw administratie doen

Veel klanten kiezen ervoor om hun eigen administratie te doen. Dat kunt u online eenvoudig zelf doen. Uiteraard kunt u er voor kiezen om de administratie zelf te verwerken. Dit kan in uw eigen boekhoudpakket, maar ook onder begeleiding van ons kantoor. Online heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw eigen administratie.

Tijdelijke ondersteuning

Wij leveren ook tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld bij het digitaliseren van uw boekhouding. Maar u kunt hierbij ook denken aan het opvangen bij ziekte of zwangerschap.
Hebt u personeel? Wij verzorgen graag de administratie zodat u zich kunt concentreren op uw personeel.

Salarisadministratie

Wij verzorgen de complete salarisadministratie. Van het versturen van de maandelijkse salarisspecificaties en de jaaropgave tot periodieke en cumulatieve overzichten die u als werkgever nodig hebt. Dit kan natuurlijk ook online!

Vraagbaak

Wij hebben veel ervaring met het opstellen van arbeidscontracten en het toepassen van CAO’s. Zo kunnen we u adviseren over de salarishoogte van medewerkers en helpen we u met het berekenen van de “kosten per uur”, zodat u precies weet hoeveel u kwijt bent aan personeelskosten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle vraagstukken zoals ontslag, ziekte en overige vragen.

Alles onder administratie

E

Administratie

Jaarrekening

Interim werkzaamheden

Bel mij terug


Onze partners