Over ons

Drent & Bosker

Wij vinden persoonlijke betrokkenheid enorm belangrijk. Een groot deel van onze klanten is daarom al vele jaren bij ons en beveelt ons van harte aan. Deze betrokkenheid is voor ons het belangrijkste uitgangspunt en daarom begint een zakelijke relatie bij ons altijd met een goed gesprek en een kop koffie.

Hoe wij werken

Na ons eerste contact nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek op één van onze twee kantoren. Dit is natuurlijk vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wij zijn van mening dat een persoonlijke klik erg belangrijk is. Je deelt namelijk veel met ons. Wij inventariseren in een kennismakingsgesprek wat de daadwerkelijke behoefte is. Ga je bijvoorbeeld zelf een deel van de administratie inboeken of geef je alles uit handen. Lever je alles digitaal aan of kom je met de boekhouding langs. Er zijn verschillende varianten denkbaar. Aan de hand hiervan zullen wij een passende offerte uitbrengen.

 

Na akkoordbevinding van de offerte start onze dienstverlening. Nadat de boekhouding is verwerkt versturen wij per kwartaal of per maand de btw-aangifte. Dit proces wordt door het jaar heen gevolgd. Als alle kwartalen en of maanden zijn verwerkt en gecontroleerd wordt het jaarrapport en de gewenste belastingaangifte opgesteld. Hiernaast hebben dan regelmatig contact en zullen we er alles doen om je te ontzorgen. Tijdens een kop koffie worden de diverse zaken besproken. Waar nodig zullen we je voorzien van adviezen over hoe de dingen beter aangepakt kunnen worden.

Ruud Drent

Mijn naam is Ruud Drent, ruim 15 jaar ondernemer. Ik ben een zeer innemende persoon die ten allen tijde probeert de klant te helpen, ontzorgen en groeien. Ik ben ondernemer in hart en nieren, zie hierdoor altijd kansen en mogelijkheden voor onze klanten en breng deze dan ook graag over aan jou.

Samen met mijn vennoot hebben wij 3 jaar geleden ons werkgebied uitgebreid naar de stad Groningen. Het doel van onze uitbreiding is om dichterbij onze klanten te zitten.

Ruud in 5 woorden
Snel & accuraat | betrouwbaar | vriendelijk, resultaatgericht en sportief

Mobiel: 06-13 53 18 91

E-mailadres: ruud@drentbosker.nl

Adres gegevens: Jeverweg 12, 9723 JE Groningen

Wim Bosker

Mijn naam is Wim Bosker, ruim 10 jaar ondernemer. Ik ben een ondernemend persoon, die altijd op zoek is

naar de volgende slag op automatiseringsgebied. Ik vind het belangrijk dat klanten door het automatiseren

minder tijd nodig hebben voor de administratie, zodat er meer tijd overblijft voor hetgeen ze willen en dat is ondernemen.

Wim in 5 woorden
Betrokken | vriendelijk | klantgericht | sociaal en familieman

Mobiel: 06-11 86 13 65

E-mailadres: wim@drentbosker.nl

Adres gegevens: Zwet 32, 9932 AB Delfzijl

Stage lopen bij Drent & Bosker dat kan!

Wij bieden een stageplaats aan! Ben jij op zoek naar een zéér dynamische stage omgeving waar je veel ervaring op kunt doen? Ben jij accuraat en communicatief vaardig? Durf jij de verantwoordelijkheid aan om zelfstandig aan de slag te gaan? Je hebt een flexibele instelling en ziet overal uitdagingen in. Het betreft een meewerkstage voor de duur van minimaal 20 weken. Ben jij dit, dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse? Heb je interesse in de stageplek? Neem dan contact op met ruud@drentbosker.nl óf 06-13531891.