Jaarrekening

drent & bosker

check iconAandacht check iconBetrokkenheid check iconCorrectheid

Alles onder administratie

Administratie

E
Jaarrekening

Interim werkzaamheden

Bel mij terug


Jaarrekening

Na elk boekjaar wordt er een jaarrekening opgemaakt, die de basis vormt voor de verdere afwikkeling naar de belastingdienst. De jaarrekening volgt na elk boekjaar, maar wil je eerder inzicht in de cijfers dan kan dat uiteraard ook. Tussentijdse cijfers zoals maand- en kwartaalrapportages kunnen natuurlijk ook door ons verzorgd worden.

Opstellen en bespreken jaarrekening

Bij Drent en Bosker verzorgen wij uw jaarrekening in heldere en begrijpelijke taal. Wij bespreken de jaarrekening altijd persoonlijk met u, zodat we zeker weten dat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat.

Begrotingen en prognoses

Voor het aanvragen van een krediet heeft u als onderneming vaak een begroting of prognose nodig. Wij weten aan welke eisen een goede begroting moet voldoen en kunnen u goed helpen bij het opstellen van een realistische en haalbare prognose.

Deponeren

Besloten vennootschappen (BV’s) zijn verplicht om hun jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wij helpen u graag met het opstellen en in het juiste formaat aanleveren van deze deponeringsstukken.

Alles onder administratie

E

Administratie

Salaris & Personeelsadministratie

E
Jaarrekening

Interim werkzaamheden

Bel mij terug


Onze partners