Administratie deels zelf doen en deels uitbesteden bij Drent & Bosker! 

27 juli 2020
Marleen

Ingrid Veld is werkzaam als financieel administratief medewerker bij Veld Installatietechniek Scheemda, een installatiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de technische branche. Wij spraken Ingrid over de administratie, die ze deels uitbesteed aan Drent & Bosker.

Een administratiebureau met een vast contactpersoon

Administratie uitbesteden en zelf doenIngrid: “Al een heel wat jaren zijn we klant bij Drent & Bosker. Een administratiebureau vlak in de buurt, waarmee de samenwerking goed verloopt. Het vaste contactpersoon binnen het bedrijf is goed bereikbaar: wanneer we vragen hebben, kunnen we contact met ze opnemen. Vaak sturen we een e-mail en krijgen we snel antwoord”.

 

Administratie deels uitbesteed

Binnen Veld Installatietechniek Scheemda verzorgt Ingrid de administratie. Echter hebben ze Drent & Bosker ingeschakeld om specifieke zaken op te pakken waarin Drent & Bosker veel expertise in heeft. Denk aan de btw-aangifte, salarisadministratie, jaarrekening en inkomstenbelastingaangifte. Ingrid: “Zo weten we zeker dat alle zaken goed gedaan worden. We sparren tussendoor regelmatig: een prettige samenwerking”.

Digitale administratie

Ingrid geeft aan dat ze tevreden is over de diensten die Veld Installatietechniek Scheemda bij Drent & Bosker afneemt: “Alles gebeurt steeds meer digitaal. We ontvangen online de salarisadministratie, btw-aangifte, jaarrekening en inkomstenbelastingaangifte. Dat bevalt ons goed. Doordat alles online plaatsvindt heb ik een stuk minder papierwerk en is alle administratie overzichtelijk en inzichtelijk”.  

Ingrid geeft aan dat ze Drent & Bosker zeker aanbeveelt bij andere bedrijven. “Ze leveren de afgesproken diensten. Bij vragen of andere dingen kunnen wij het altijd aangeven. Ideaal!”.

Wil je meer weten over onze dienstverlening, heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op! 

Over Drent en Bosker

Wij vinden persoonlijke betrokkenheid enorm belangrijk